Hoppa till sidans innehåll

Uppdrag i JSK


Utöver vår styrelse och våra kommittéer så har vi ett antal personer som har uppdrag i JSK. Följande uppdrag finns i JSK just nu. 

Uppdrag i JSK
Uppdrag Beskrivning
Tränaransvarig Som tränaransvarig hjälper man till att planera bemanningen för alla våra träningspass. 
Kommunikatör Skriver texter för publicering på alla kanaler. Samråder med Webmaster. Sköter all extern kommunikation med media tex. i samband med tävlingar.
Webmaster Ansvarar för publicering och skötsel av hemsidan, Facebook och Instagram. Uppdatering av gemensam kalender mm.
Ansvarig för medlemsregistret En intakt och korrekt lista på medlemmar är grunden för allt i verksamheten. Vem är medlem, vem åker i vilken grupp, gruppbyten, nya medlemmar osv osv. 

Tävlingsledare

Ansvarar för genomförande av egna tävlingar tex Vätterstjärnan och hanteringen av tävlingsanmälningarna för alla som tävlar för klubben.
Testkoordinator Planerar och koordinerar alla test som genomförs av JSK.
Slipchef Vår slipchef ser till att vår slip och dess tillhörande utrustning fungerar. Att vi är rätt bemannade och att rätt åkare får rätt skål på skenan.
Ombud ÖGKF Vi är representerade i styrelsen för Östra Götalands Konståkningsförbund. Det är det regionala specialförbund JSK tillhör.
Uppdaterad: 22 OKT 2018 21:45 Skribent: JSK

Postadress:
Jönköpings SK - Konståkning
Box 509
55117 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0709101628
E-post: info@skatejonkoping....

Se all info