Hoppa till sidans innehåll

Detaljer om Vuxengrupp


Vuxengrupp:

Du anmäler dig via formuläret till vänster på sidan. Efter anmälan blir du kontaktad av JSK. Du är välkommen att prova en gång gratis. Vill du fortsätta kommer du vid nästa tillfälle. Faktura för avgift och medlemsskap skickas till din epost.

Tid och plats:

Tiderna för Vuxengruppen (Silver) hittar du under ordinarie träningsschema.

gatuvy.png

google_maps.png


  •   

Utrustning:

Obligatorisk utrustning:

  • Skridskor: En stadig skridskokänga som ger ordentligt stöd för vristen är det bästa valet. Man behöver inte ha taggar i Skridskoskolan. Om ni avser att skaffa nya skridskor, fråga oss gärna om råd. Viktigt är att ha slipade skridskor. På JSK erbjuder vi slipning både för åkare o familjen. Efter träning är det viktigt att torka av skridskoskenorna så de inte rostar. JSK har ingen egen utlåning av utrustning men vi rekommenderar ett besök på Jönköping kommuns Fritidsbank (nytt fönster). Här kan du låna utrustning i 14 dagar utan avgift. 
  • Hjälm: Hjälmen bör justeras så den sitter bra och bandet är lagom spänt. Allhjälm eller ishockeyhjälm brukar fungera bäst.
  • Vantar: Även vantar är obligatoriskt ute på isen! 

Rekommenderad utrustning:

  • Kläderna ska vara varma men smidiga. Klä dig gärna efter principen lager-på-lager. Kraftigt nedsmutsade kläder är inte tillåtna, då vi vill undvika smuts på isen.

Ute på isen:

Uppdaterad: 29 SEP 2021 11:29 Skribent: Skridskoskolan
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Jönköpings SK - Konståkning
Box 509
55117 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0709101628
E-post: info@skatejonkoping....

Se all info